fbpx
Max Cavalera/FOTO: Official

MAX CAVALERA ima još jedan novi bend. Jeeeej…

minut čitanja

Max Cavalera je objavio da je osnovao novi bend pod imenom Go Ahead And Die, a prvi album će biti objavljen za Nuclear Blast Records. 

Novi bend čine pevač i gitarista Max Cavalera (ex-Sepultura, Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed), gitarista i basista Igor Amadeus Cavalera i bubnjar Zach Coleman (Khemmis, Black Curse).

Sudeći po saopštenju izdavača, kuće Nuclear Blast, bend kombinuje death metal i thrash metal sa dozom Celtic Frosta i punk rock stava.

“Jedna u milion kolaboracija oca i sina donosi old school zvuk sa stavom. Bolesni rifovi i upečatljiva lirika koji stižu od Igora i brutalni bubnjevi Zacha Colemana su inspiracija za mene! Ekstremna vremena traže ekstremnu muziku!”, izjavio je Max Cavalera.

Maxov sin Igor naveo je da je vrlo uzbuđen što je bend potpisao ugovor sa Nuclear Blastom.

“Oni su definitivno pravi izbor za nas i ovu kolosalno tešku ploču. GAAD će isporučiti album koji udara u glavu i koji je pun energije kakvu niste čuli godinama”, ocenio je Igor Cavalera.

Zach Coleman je takođe izrazio uzbuđenje zbog ugovora sa Nuclear Blastom, navodeći da misli da su uspeli da “uhvate” vajb ekstremne agresije na albumu.

Prema njegovim rečima, u pitanju je miks old school zvuka, metala i punka sa prelaza iz osamdesetih u devedesete i novijeg, svežijeg zvuka.

Bend za sada nije objavio nijednu pesmu, ali se nadamo da ćemo uskoro čuti prvi singl.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Stoner rockeri ’68 objavili fantastičan novi spot i singl

Sledeća priča

Perspektivni FIRSTBORNE objavili novi, prilično ložački singl

Najnovije iz rubrike U fokusu