fbpx

Stoner rockeri ’68 objavili fantastičan novi spot i singl

minut čitanja

Bend ’68, noise rock/stoner duet iz Atlante, u martu će za Cooking Vinyl objaviti novi album Give One Take One, a sada su objavili singl The Knife, The Knife, The Knife.

Ove momke znamo iz bendova The Chariot i Norma Jean, a Give One Take One će biti njihovo treće zajedničko studijsko izdanje, za čiju će produkciju biti zadužen Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Rush, Alice In Chains).

Pevač i gitarista Josh Scogin izjavio je da je od sve muzike koju je stvarao prethodnih godina, predstojeći album taj koji sadrži sve njegove omiljene “lirske, muzičke, pa i mentalne sastojke”.

“Putovao sam na nekoliko putovanja koja su za mene bila terapeutska u smislu oslobađanja od tereta i njegovog deljenja sa svetom. Verujem da ćete moći da osetite uživanje koje nam je muzika pružila dok smo stvarali ovaj album. Nick je uspeo da ‘uhvati’ eksplozivnu i implozivnu prirodu koja tera ’68 da ide napred. Možete da čujete strast koju smo Nick, Nikko i ja imali prema umetnosti stvaranja. I da budem iskren, veći deo mojih misli se sada vrti oko nade da ćemo moći uskoro da izvodimo ove pesme uživo”, naveo je Scogin u saopštenju povodom novog spota.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Kultni bend GENGHIS TRON ima novi singl posle 13 godina!

Sledeća priča

Plejer SINGLOVANJE #1/21: Pakleno dobar početak godine

Najnovije iz rubrike U fokusu