fbpx

Stoner rockeri ’68 objavili fantastičan novi spot i singl

minut čitanja

Bend ’68, noise rock/stoner duet iz Atlante, u martu će za Cooking Vinyl objaviti novi album Give One Take One, a sada su objavili singl The Knife, The Knife, The Knife.

Ove momke znamo iz bendova The Chariot i Norma Jean, a Give One Take One će biti njihovo treće zajedničko studijsko izdanje, za čiju će produkciju biti zadužen Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Rush, Alice In Chains).

Pevač i gitarista Josh Scogin izjavio je da je od sve muzike koju je stvarao prethodnih godina, predstojeći album taj koji sadrži sve njegove omiljene “lirske, muzičke, pa i mentalne sastojke”.

“Putovao sam na nekoliko putovanja koja su za mene bila terapeutska u smislu oslobađanja od tereta i njegovog deljenja sa svetom. Verujem da ćete moći da osetite uživanje koje nam je muzika pružila dok smo stvarali ovaj album. Nick je uspeo da ‘uhvati’ eksplozivnu i implozivnu prirodu koja tera ’68 da ide napred. Možete da čujete strast koju smo Nick, Nikko i ja imali prema umetnosti stvaranja. I da budem iskren, veći deo mojih misli se sada vrti oko nade da ćemo moći uskoro da izvodimo ove pesme uživo”, naveo je Scogin u saopštenju povodom novog spota.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Kultni bend GENGHIS TRON ima novi singl posle 13 godina!

Sledeća priča

MAX CAVALERA ima još jedan novi bend. Jeeeej…

Najnovije iz rubrike U fokusu