fbpx
V.I.T.R.I.O.L.

Master Guitar i V.I.T.R.I.O.L. u Novom Sadu, poznata satnica

minut čitanja
V.I.T.R.I.O.L.

Novosadski neoklasično/renesansni ansambl V.I.T.R.I.O.L. nastupiće kao specijalni gosti na koncertu gitarskog dua Master Guitar 26. oktobra u klubu SKCNS Fabrika u Novom Sadu.

Biće to prvi nastup V.I.T.R.I.O.L.-a nakon jednogodišnje pauze.

“V.I.T.R.I.O.L. ponovo nastupa i najavljuje novo izdanje, kompilacioni CD povodom jubileja 25 godina od osnivanja sastava. Na albumu će se naći isključivo autorske kompozicije Đorđa Letića, osnivača ansambla. U pripremi je i DVD sa najuspešnijim koncertnim nastupima u proteklih 15 godina”, saopštili su organizatori.

Proteklih godina, V.I.T.R.I.O.L. je svoje studijske aktivnosti vezao za akustičnu i vokalnu podršku sympho metal bendu Armageddon, predvođenim upravo Đorđem Letićem.

V.I.T.R.I.O.L. trenutno nastupa kao trio, a čine ga Marta Balaž – sopran, Florijan Balaž – violina i Đorđe Letić – gitara i prateći vokal.

Satnica događaja je sledeća: 

20:00 – Ulaz

20:30 – V.I.T.R.I.O.L.

21:30 – MASTER GUITAR

Prvih 100 posetilaca dobiće na poklon novo i ekskuzivno V.I.T.R.I.O.L. CD izdanje “Back To Elfish Land” koje će biti objavljeno na dan koncerta, 26. oktobra:

Takođe, povodom 25 godina od osnivanja ansambla V.I.T.R.I.O.L, Tmina Records izdaje CD kompilaciju akustičnih, neoklasičnih hitova V.I.T.R.I.O.L.-a i ARMAGEDDON-a.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Can Introverts Successfully Travel Solo?

Sledeća priča

20 Things to See and Do in Seoul

Najnovije iz rubrike Uncategorized