fbpx
Jonathan Davis/FOTO: Official

JONATHAN DAVIS otkrio koja je najgora KORN pesma

minut čitanja

Frontmen legendarnog nu-metal sastava Korn Jonathan Davis govorio je o tome koju Korn pesmu smatra najgorom u diskografiji.

S obzirom na to da ova grupa traje već tri decenije i iza sebe imaju čak 14 studijskih albuma, čak je i statistički nemoguće da nisu snimili neku totalnu budalaštinu.

Frontmen Jonathan Davis nema iluzija oko toga, a pre nekoliko godina je otkrio da albume Untouchables i Take a Look In The Mirror smatra najgorim koje su snimili, ako se uzme u obzir to koliko su truda u njih uložili, a kakav je bio finalni rezultat.

Davis je sada u intervjuu za Metal Hammer naveo da najgorom pesmom smatra numeru All In The Family sa njihovog ultrapopularnog albuma Follow The Leader iz 1998. godine.

Iako je reč o izdanju koje i mnogi fanovi smatraju najboljim u diskografiji, pesma All In The Family je završila kao uvrnut (i nepotreban) rap battle između Davisa i Freda Dursta (Lim Bizkit).

Kao olakšavajuća okolnost može se uzeti to što pesmu snimili potpuno pijani.

“All In The Family je najgora pesma ikada. Užasna je. Bili smo pijani u studiju i pokušavali smo da repujemo. U tom momentu smo se dobro zabavljali, ali sada to deluje samo vrlo neprijatno. Nemam ništa protiv Freda, pesma je jednostavno loša! Bili smo van sebe od alkohola i tu pesmu jednostavno nije trebalo snimiti!”, ispričao je Davis.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

TERROR imaju novi singl, gostuje GEORGE FISHER (CANNIBAL CORPSE)

Sledeća priča

Novi CAVE IN singl puca od energije

Najnovije iz rubrike U fokusu