fbpx
Job For A Cowboy/FOTO: WallUp

JOB FOR A COWBOY rade na novom albumu!

minut čitanja

Sjajni death metal bend Job For A Cowboy na nedefinisanoj je pauzi od 2014. godine, ali sada je potvrđeno – rade na novom albumu.

Ovu informaciju obelodanio je njihov producent Jason Suecof, koji je radio sa bendom na njihova poslednja tri albuma.

On je u podkastu The Ex-Man, koju vodi muzičar Doc Coyle (ex-God Forbid), naveo da bi upravo sada trebalo da radi na produkciji novog JFAC albuma, ali da je sve odloženo zbog pandemije koronavirusa.

“Radim na preprodukciji za Necro. Trebalo bi da snimamo Job For A Cowboy upravo sada, ali znaš, apokalipsa i sve to”, rekao je Suecof.

Coyle je konstatovao ono što mnogi misle, a to je da je bend iz izdanja u izdanje postajao sve bolji i bolji, ali i sve manje i manje popularan.

“Čija je to krivica? Rekao bih ničija. I mislim da je njihov poslednji album dobar za njih jer su svi bili u bas tonu. Uživao sam radeći svaki od njihovih albuma i rekao bih da su verovatno jedan od mojih omiljenih bendova. Uvek je bolje kada radiš nešto u čemu si 100 odsto, znaš?”, objasnio je producent.

Job For A Cowboy su otišli na pauzu pre šest godina, nakon što su objavili album Sun Eater. Sadašnju postavu, ako je suditi po Vikipediji, čine John Davy, Al Glasman, Tony Sannicandro i Nick Schendzielos. Videćemo da li je ovo postava koja će snimiti i novo izdanje.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

SLIPKNOT objavili film ‘Welcome to Our Neighborhood’ za besplatno gledanje

Sledeća priča

SICK OF IT ALL su napravili fenomenalan karantinski spot

Najnovije iz rubrike U fokusu