fbpx
Jim Carrey/FOTO: Fox 5

JIM CARREY o muzici PANTERE: Nikad nisam čuo ništa slično

minut čitanja

Legendarni glumac Jim Carrey pričao je u nedavnom intervjuu o prvom putu kada je čuo muziku američke Pantere, a dotakao se i jedne pesme Nirvane.

Carrey je u intervjuu Kevinu McCarthyju sa kanala Fox 5 ispričao da se to desilo na putu ka San Dijegu, gde je trebalo da održi koncert u tamošnjem pozorištu i kaasnije da odu u hotel.

“Moj menadžer Jim Miller i ja smo u kolima pustili Panteru. Ja nikada nisam čuo ništa slično tome. I to me je pogodilo na takvom nivou, to je bila takva ekstremna stimulacija da sam samo počeo da se smejem nekontrolisano i to je trajalo tokom cele pesme. Bio je to nervozan smeh, otprilike kao ‘Šta se ovo dešava?!” Potom smo otišli da se prijavimo u hotel i momci iza nas u redu u hotelu bili su – Pantera. Okrenuli smo se i bili u fazonu “Da li me zajebavaš? Da li me stvarno zajebavaš? Ovo je previše bizarno, čoveče!”

Carrey je potom pričao i o svojim drugim muzičkim preferencijama.

“Kada se ujutru probudim, moj muzički ukus je tako širokog spektra da je to suludo. Mogu jednog dana da slušam Count Basie, drugog dana mogu da slušam rap…većinu jutara zgrabim svoju kafu, sednem na trem i slušam gregorijanske horove. Oni donose ptice u tvoj život, donose ti ceo svet i osetim kao da više nisam u svom telu dok ih slušam. Ali ako upadnem u posebno raspoloženje, ako mi je potrebno nešto ludo ili haotično, onda to bude Pantera koja izaziva svet svojim muškim, ‘pravo u facu’ pristupom. Ili pesma Breed od Nirvane. Breed je jedna od najvećih pesama…ali nekako potcenjenih. Zasenjena je drugim hitovima koje Nirvana ima, ali Breed je jedna od najboljih pesama u istoriji. Predivna je”, naveo je Carrey.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

KORN objavili spot za pesmu WORST IS ON ITS WAY

Sledeća priča

NORMA JEAN objavili novi spot sa starog albuma

Najnovije iz rubrike U fokusu