fbpx
Gojira/FOTO: Official

GOJIRA snima, pregleda i kritikuje svaki svoj živi nastup

minut čitanja

Popularni francuski metal bend Gojira izgradio je godinama zasluženu reputaciju ne samo zbog svoje nesvakidašnje muzike, već i zbog neverovatnih živih nastupa.

Profesionalnost benda na svim nivoima je očigledna, a dokle to ide ispričao je gitarista Issac Hale iz benda Knocked Loose u podkastu Downbeat.

“Ta turneja koju smo radili sa Gojirom, ceo taj projekat za nas je bio…oni su jedan od najvećih bendova koji imaju metalcore brejkove u svojoj muzici. Oni su jedan od tih bendova kao što je Meshuggah gde ste vi u fazonu kako bend koji tako zvuči može da bude tako jebeno velik, kako kada je na tom nivou ludila?!”, rekao je Hale.

On je istakao da je bilo veoma kul to što su mogli da razgovaraju sa momcima iz Gojire i da su pričali o tome koju muziku slušaju i ko je uticao na njih kao bend.

“Zaključili smo da su to isti bendovi. Volimo bendove Converge, Meshuggah, Morbid Angel. Međutim, ono što me je zaista impresioniralo je to što momci iz Gojire gledaju svaki set koji su odsvirali. Snimaju svaki koncert (nadam se da se neće naljutiti na mene što ovo govorim), gledaju ga i zajedno kritikuju ono što nije valjalo. Iskreno mislim da je to jebeno kul! S obzirom na to koliko su veliki bend i koliko dugo su tako veliki bend, moraš da poštuješ tu želju da nastave da rastu i unapređuju se kao muzičari i kao živi bend”, naveo je Hale.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

LORNA SHORE objavili novi eksplicitni video

Sledeća priča

GOJIRA objavila novu pesmu OUR TIME IS NOW

Najnovije iz rubrike U fokusu