fbpx
Homewrecker/FOTO: Official Facebook

Bend HOMEWRECKER nakon teških optužbi otpustio pevača

2 minuta čitanja

Pevač benda Homewrecker Matt Barnum otpušten je iz te grupe nakon što je na njegov račun iznet niz optužbi za seksualno uznemiravanja žena.

Ovim povodom oglasili su se članovi benda pismom koje je napisao bubnjar Matt Izzi. Pismo prenosimo u celini.

“Tokom poslednjih 24 sata proveo sam pokušavajući da dođem do žena koje su objavile svoje priče i to je bio moj prioritet. Tako sam dobio priliku da slušam, učim i angažujem se u konverzaciji jedan na jedan.

Ovde se radi o tome da žene budu čute i mogu reći da nisam u potpunosti shvatao pravu težinu onoga što se dešava. Užasnut sam! Ponašanje Matta Barnuma tokom dužeg perioda je bilo pažljivo osmišljeno kako bi prikrio svoje prave namere, obmanjujući pritom i najbliže prijatelje.

Saosećam sa svima onima koji su bili ekstremno hrabri i objavili svoje priče, ali i sa onima koji to još nisu učinili. Moje srce je vaše. Slušam, ovde sam i sve ovo je užasno, daleko van poimanja.

Osećam se kao da je neko koga sam znao duže od 10 godina bio kompletna laž, sada dobijam celu sliku o tome kakav je čovek bio i to je užasavajuće.

Svi smo znali da Barnum voli da flertuje, bio je zjednički prijatelj sa svima i spavao je okolo. Danas sam saznao da je devojke stavljao na spisak za ulazak na koncert ili im davao merch u zamenu za gole fotke.

Takođe sam saznao da je bukirao turneje u okolini gradova u kojima žive žene sa kojima je komunicirao, kako bi mogao da visi sa njima dok ostali spavaju.

Jebeno sam besan, pokrenuo sam ovaj bend sa Ryanom Spozom pre 12 godina, bila je to strast, ljubav prema pravljenju muzike sa najboljim prijateljima. Pisanje pesama o ličnim problemima dalo mi je podlogu da se izrazim, samo da bi Barnum sa svojim egoističkim lažima iskoristio bend za njegove lične manipulacije i zloupotrebu mladih devojaka.

Sramim se da budem ponosan na ovaj bend. Sramim se samog sebe što nisam kopao i tražio dublje da bih u potpunosti znao šta se dođavola zaista dešava.

Borim se sa konfliktima već dugo, izazivao sam Barnuma u prošlosti oko onih stvari koje su bile protiv mojih moralnih načela, bio je toliko manipulativan da bi me ponekad izluđivalo, čak sam osećao i krivicu. On je jebeni prevarant, a ja sam ljut!

Naš odnos je bio prazan i daleko od iskrenog. Poslednje četiri godine polako sam počeo da se udaljavam od benda, počeo da odrastam i preuzimam kontrolu nad svojim životom.

On nikada nije preuzimao odgovornost ni za šta. Dali biste mu svoje srce, a on bi se okrenuo protiv vas. Veoma mi je teško da gledam sve ovo, a sudeći po onome što sam saznao do sada, sve je istina. Čujem vas sve!

Postoje Barnumi svuda na muzičkoj sceni. I to mora da se okonča sada!

Poštovanje koje imam za ovu platformu koja za cilj ima da pokaže istinu je ogromno, a nažalost ovo je samo početak. Ne želim da se ovo završi tek tako, pa ako bilo ko želi da priča o ovome, tu sam za vas. Znajte da niste sami.

Želim da ovo bude potpuno jasno, Matt Barnum nije više deo Homewreckera. Zajedno sa ostalim kolegama oštro se protivim njegovim postupcima i ne odobravamo ovakvo odvratno ponašanje.

Matt Izzi, Paul Aloisio, Dalton Edwards”

Još detalja o ovom slučaju možete pročitati ovde.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Pogledajte karantinski nastup benda LAMB OF GOD

Sledeća priča

Bubnjar benda HOMEWRECKER izbačen iz svog sporednog benda

Najnovije iz rubrike U fokusu