fbpx
Detalji iz spota/FOTO: YouTube

Basista BRADY WATT objavio pesmu u kojoj gostuju BRAD WILK (RATM) i TRUJILLO (METALLICA)

minut čitanja

Basista Brady Watt objavio je pesmu Nobody Home, koji je uradio u saradnji sa Bradom Wilkom (RATM) i Robertom Trujillom (Metallica).

Poznati basista naveo je da su Trujillo i Wilk doneli potpuno novi život u njegovo stvaralaštvo.

“Brad Wilk me je kontaktirao još davno kada sam započinjao svoj Bass & Bars serijal. Pozvao me je da džemujemo u njegovom studiju u Venis Biču, što smo i uradili. Proveli smo dan svirajući i upoznavajući se. Već u to vreme sam imao rif za pesmu Nobody Home, ali je malo ličio na zvuk automatske puške koju bi trebalo pretvoriti u pesmu. Poslao sam mu snimak da snimi bubnjeve i tako je nastao glavni deo pesme. Bilo je potrebno još rada na njoj, pa je Brad razgovarao sa Robertom Trujillom. Poslali smo mu snimak i on je brzo došao sa novim idejama. Za nekoliko nedelja imali smo pesmu sa svim tipovima bas gitare u njoj”, objasnio je Watt.

Ovaj respektabilni basista, inače, već neko vreme radi serijal Bass & Bars, u okviru kojeg sarađuje sa rap izvođačima. Do sada je zajednički radio sa imenima kao što su Cypress Hill, Warren G, Marc Rebillet, Melanie Fiona, Talib Kweli, Murs, Xzibit, Pharoahe Monch i mnogi drugi.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

MUSE na koncertu odsvirali deo SLIPKNOT hita DUALITY

Sledeća priča

POGLEDAJTE nastup MEGADETHA na festivalu GRASPOP

Najnovije iz rubrike U fokusu