Peti United Slavic Swords fest 9. januara u Novom Sadu

UNITED SLAVIC SWORDS - fest 5Peti po redu United Slavic Swords fest odigraće se u klubu The Quarter u Novom Sadu 9. januara, a biće predvođen bendom Avenger iz Češke.

Osim njih, na festivalu će učestvovati i bendovi Impuritum (Češka), Wolf’s Hunger (Srbija), Kolac (Srbija), Murder (Srbija) i Svartgren (Srbija).

Avenger su jedno od najuticajnijih imena vrlo jake češke underground scene i aktivni su od 1992. godine. Predvođeni su unikatnim multi instrumentalistom Honzom Kapak koji je ostavio trag u mnogim kultnim bendovima sa scene kao što su: Judas Iscariot, Krieg, Maniac Butcher, Dark Storm, Nargaroth pa čak i Masters Hammer.

Na festivalu će biti nabavljiva kompletna distro ponuda, koja uključuje GROM Records, Some Kind Of Distro, majice i izdanja svih bendova koji nastupaju, kao i još nekoliko underground izlagača čija će imena biti potvrđena naknadno.

Ulaznice se od juče mogu nabaviti u Felixu (Beograd) i Mungosu (Novi Sad) po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta koštati 600 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.