fbpx
Novi karakter u sagi o Neonskoj Pumi

Progresivni rokeri NEON PUMA imaju novu pesmu!

minut čitanja

Beogradski sastav Neon Puma ima novu pesmu „Night Is for the Demons”, kojom će otvoriti svirku u beogradskom klubu „Pulse” u petak, 5. aprila. Poslušajte!

„Night Is for the Demons” je nova stvar grupe iz Beograda Neon Puma, koja svira moderni melodični progresivni rok sa povremenim izletima u tvrđi zvuk modernog metala. Nastavlja priču o Neonskoj Pumi, a u animiranoj grafici se uvodi novi karakter u sagu.

„Možete očekivati dosta energije sa prodornim gitarama i prizvukom melanholije. Ovo nam je jedna od omiljenih stvari koje volimo da sviramo uživo kada hoćemo da pokrenemo publiku. Njom ćemo i početi nastup petog aprila u beogradskom klubu Pulse”, kaže za Plejer bubnjar benda Dule Jelen.

Proverite sami!

Ovaj bend inače postoji nepune dve godine i hrabro gazi ka snimanju svog debi albuma. U oktobru prošle godine su izbacili pesmu „Dream of Brahman”, nakon čega su održali nekoliko svirki u Beogradu. Plejer je i nedavno pričao sa Radetom Anđelkovićem, gitaristom benda.

Neon Puma i Young Husband sviraju u beogradskom klubu „Pulse” u petak, 5. aprila. Cena ulaznice je 250 dinara. Dođite i podržite domaću scenu!

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Šokantno uz Rammstein i ritmično sa Moon Tooth na kraju martovskog PLEJER SUMIRANJA

Sledeća priča

Performans “Kaschade – Muzika za snove” 4. aprila u galeriji Podroom

Najnovije iz rubrike U fokusu