fbpx
Riley Gale/FOTO: Rex

Preminuo RILEY GALE, pevač benda POWER TRIP

minut čitanja

Riley Gale, pevač popularnog američkog thrash metal sastava Power Trip, preminuo je noćas, potvrdio je bend u saopštenju na društvenim mrežama.

Gale je imao 34 godine, a uzrok smrti za sada nije poznat.

“Sa najvećom tugom moramo da saopštimo da je naš pevač i brat Riley Gale prošle noći preminuo. Riley je bio prijatelj, brat, sin. Riley je bio u isto vreme rock zvezda veća od života i brižljiv prijatelj. Kroz svoje pesme i svojim velikim srcem dotakao je veliki broj ljudi. Sve ljude koje bi upoznao tretirao je kao prijatelje, a o svojim prijateljima je uvek vodio računa. Slavićemo njegov život i nikada nećemo zaboraviti velike stvari koje je činio za muziku i dobrotvorne akcije, nikada nećemo zaboraviti ljubav koju je ulagao u to. Vi, fanovi, toliko ste mu značili, molimo vas da budete svesni koliko ste mu bili posebni. Ako imate neku uspomenu na Rileya, molimo vas da je podelite. Nema veze koliko mala bila, sve dok čini da ga se sećamo”, saopštio je bend.

Riley Gale je osnovao Power Trip kad je imao 22 godine, u vreme dok je radio kancelarijski posao i studirao na Univerzitetu Severni Teksas.

Često je istupao sa stavovima vezanim za političku situaciju i uvek je bio na strani pravde i ugnjetavanih grupa.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Konačno poznati svi detalji novog DEFTONES albuma

Sledeća priča

CARCASS objavili novi spot, uskoro stiže EP

Najnovije iz rubrike U fokusu