fbpx

Pogledajte novi SPIRITBOX video!

minut čitanja

Izlazak dugoočekivanog debi-albuma Spiritboxa Eternal Blue zakazan je za 17. septembar, pa će sada već solidna baza fanova ovog benda najzad moći da sluša dugosvirajuće izdanje umesto singlova i EP-jeva.

Tokom ove godine objavljena su dva singla, Circle With Me i Secret Garden, a bend je sada objavio i treći, numeru Hurt You.

Ovog puta imamo prilično žestok singl, a spot je inspirisan horor estetikom, na tragu prethodnih takvih njihovih radova kao što je bio spot za pesmu Holy Roller.

Gitarista Mike Stringer kaže da je pesma napisana pre pandemije.

“Hurt You je nastala 2020. godine tokom snežnih oluja. Bili smo zaglavljeni unutra i pesma je prosto izašla iz mene, Courtney (pevačica) i našeg producenta Dana vrlo brzo. Pesma ispituje toksičnu zavisnost od drugih osoba i situacije kada znamo da je nešto osuđeno na propast, ali ipak biramo da potonemo zajedno sa tim brodom. Spot je režirao Dylan Hryciuk i inspirisan je hororom, a prikazuje ljubav u četiri različita akta. Ovo je prvi video u kojem se mi ne pojavljujemo jer smo hteli da sav fokus bude na priči”, naveo je Stringer.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

IRON MAIDEN objavili STRATEGO, drugi singl sa novog albuma

Sledeća priča

Šta se desi kad piješ pivo tamo gde se dešava šutka?

Najnovije iz rubrike U fokusu