fbpx
Homewrecker/FOTO: Official

Optužbe došle glave bendu HOMEWRECKER, preostao jedan član

2 minuta čitanja

Gitarista Paul Alosio i basista Dalton Edwards napustili su bend Homewrecker, čime je bubnjar Matt Izzi, koji je ranije optužen za seksualno uznemiravanje, ostao jedini član.

Da li će ovo faktički biti kraj benda, ostaje da vidimo. U međuvremenu, Alosio je objavio saopštenje u kojem iznosi razočarenje što su ljudi koje je smatrao prijateljima vodili dvostruke živote i povredili mnogo ljudi.

“Žao mi je što nisam ništa rekao ranije, ali želeo sam da čujem priče svih umešanih pre nego što istupim sa saopštenjem.

iskreno verujem da je Matt Barnum bolestan čovek i to što sam bio blizak sa njim mi nameće ogromnu količinu krivice. Zato što sam bio suviše naivan da bih video nešto što mi se dešavalo ispred nosa. Mogu da se setim samo jedne situacije u kojoj je on učinio da se neko oseća neprijatno i tada sam mu rekao da se izvini toj osobi kako bi ispravio stvari.

Neću navesti ime te devojke iz poštovanja njene privatnosti. Mislio sam da je to najdalje što može otići, ali izgleda da sam bio u vrlo, vrlo velikoj zabludi u vezi s tim. Njegovi problemi su mnogo dublji.

Verovao sam njemu i njegovim lažima. Zgađen sam, besan i osećam mučninu i kajanje zato što sam bio slep za ono što se dešava. Voleo bih da sam znao.

Žao mi je ako je učešće u bendu na bilo koji način podstaklo ovakvo ponašanje. Uložio sam sve što imam u grupu i bio sam strastven u vezi sa muzikom i onim što možemo da postignemo kao prijatelji.

Homewrecker je bio jedan od mojih omiljenih bendova pre nego što sam i sam postao član. Ugledao sam se na te momke i ni za milion godina ne bih mogao da pomislim šta će iz toga proisteći. Svi koji me zaista poznaju, znaju da nikada ne bih stao iza tako nečeg. Izmanipulisan sam verujući Mattu i time što sam bio tu za njega kao prijatelj. Ali ta moja osećanja ni upola nisu važna koliko osećanja žena koje su sada progovorile, koje su bile izdane i izmanipulisane i koje sada moramo da saslušamo.

Saslušaću sve što imate da kažete i verovaću vam, podržati i nadam se da ćete biti u stanju da zalečite rane. Ako postoji bilo šta što mogu da uradim da pomognem, učiniću to bez pitanja.”

Alosio je naknadno pojasnio da je napustio bend.

“Ne moram ni da napominjem da više nisam deo Homewreckera. Izvinjavam se ako to nije bilo jasno iz mog prethodnog saopštenja. Ne znam šta budućnost nosi za mene. Ne znam da li želim da ikada više sviram u bendu. Osećam se užasno sada i ono što svi treba da znaju je da više ne mogu da budem deo ove situacije ni u jednom trenutku”, naveo je on.

Saopštenjem se na Instagramu oglasio i Dalton Edwards.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@survivingmattbarnum

Објава коју дели Dalton Edwards (@daltonedd) дана

 

Sve vesti o ovom slučaju možete pročitati ovde.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Deathcore legende WHITECHAPEL objavile sjajni animirani spot

Sledeća priča

Poslušajte kako su SEVENDUST obradili SOUNDGARDEN

Najnovije iz rubrike U fokusu