fbpx
Braća Igor i Max Cavalera/FOTO: Official

MAX CAVALERA: Nema poente da se bavim SEPULTUROM

minut čitanja

Legendardni metal bend Sepultura se pre tačno 27 razišao sa jednim od osnivača Maxom Cavalerom.

Iako se dosta fanova već godinama nada da će doći do ponovnog ujedinjenja, u međuvremenu je Sepulturu napustio i Maxov rođeni brat i bubnjar Igor.

Max je, da podsetimo, bend napustio krajem 1996. godine, a preostali članovi su uskoro otpustili i njegovu ženu Gloriju, koja im je bila menadžerka.

Igor je u Sepulturi ostao do 2006. godine, kada su on i brat zakopali ratne sekire i pokrenuli projekat Cavalera Conspiracy.

U intervjuu za serijal Rock Interview Max Cavalera je naveo da je trenutno veoma zauzet drugim projektima.

“Tu je Soulfly kao glavni projekat, zatim Go Ahead And Die, koji radim sa sinom, a tu je i Killer Be Killed. Sviram dosta starih stvari sa bratom. Za mene, sve to popunjava prazninu. O Sepulturi ne razmišljam uopšte jer mi u ovom trenutku nije potrebno da radim tako nešto. Zauzet sam projektima koji su ispred mene i fanovi sve to vole, tako da zaista nema poente da se sada bavim Sepulturom. Moja glavna stvar trenutno je Soulfly i dopada mi se činjenica da ta priča iz albuma u album postaje sve jača i jača”, rekao je Max.

Max i njegov brat Igor već nastupaju pod imenom Cavalera i izvode stare pesme Sepulture, tako da deluje da muzičar zaista nema nikakav interes za ponovnim ujedinjenjem sa matičnim bendom. A kako stvari stoje, ni oni nisu previše raspoloženi za to. Nažalost.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

AUSTRALIJA na Evroviziju šalje metal bend VOYAGER

Sledeća priča

Članovi bendova TYPE O NEGATIVE i CROWBAR osnovali novu grupu

Najnovije iz rubrike U fokusu