fbpx
Slipknot/FOTO: Official

COREY TAYLOR: Prestanite da kukate i nosite proklete maske!

minut čitanja

Pevač Slipknota Corey Taylor poručio je svima koji se žale zbog neophodnog nošenja zaštitnih maski da “prestanu da kukaju i stave proklete maske na lice”.

Mnoge zemlje uvele su u manjoj ili većoj meri obavezu nošenja maski kako bi se suzbilo širenje korona virusa. U intervjuu za australijsku emisiju Triple M Rock Taylor je upitan šta misli o tome što mnogi ne žele da nose maske.

“Prestanite da se žalite i stavite proklete maske na lice. Ovo nije izolovani incident. Moja zemlja je prepuna takvih glupaka koji misle da je nenošenje maski nekakav politički stav. A ja sam na to u fazonu ‘Jesi li ozbiljan? Samo zato što nemaš u svom okruženju nikoga ko je pogođen, ne znači da ovo nije realna stvar'”, rekao je pevač Slipknota.

On je nošenje zaštitnih maski uporedio sa nošenjem maski na stejdžu, što on i njegove kolege rade na svakom nastupu.

“Jednom sam morao da nosim masku koja pokriva celu glavu čak osam sati, dok je Slipknot držao konferenciju. Osam celih sati. I nisam je skinuo. Ali ne, ovi ljudi kukaju i žale se zbog nošenja maske u marketu na 10 minuta? Saberite se”, poručio je Taylor.

Moramo reći da se u potpunosti slažemo sa Taylorom, a da podsetimo, nedavno smo i mi napravili mim sa sličnom tematikom.

Budite odgovorni, nosite maske!

U međuvremenu, preslušajte dva solo-singla koje je Corey Taylor nedavno objavio.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

LIVE NATION prognozira jaku koncertnu sezonu sledećeg leta

Sledeća priča

Ko poseduje BLACK SABBATH?

Najnovije iz rubrike U fokusu