fbpx

Beogradski REVOLT X imaju novi singl

minut čitanja

Industrijal petorka iz Beograda Revolt X objavila je pesmu „Mort” koja će se naći na drugom albumu koji izlazi 10. maja.

„Mort” je prvi singl sa drugog albuma „Nekada smo bili ljudi”, koji će biti dostupan na svim onlajn platformama 10. maja, objavio je Revolt X na zvaničnoj Facebook stranici.

Pevač benda Miloš Đorđević je u intervjuu za Plejer objasnio kako je novi album dosta mračniji od prvog ostvarenja „Udar na svest”, koji je izašao pre četiri godine.

„Dosta je mračnija atmosfera na novom albumu jer smo nekako preslikali ono što nam se dešavalo kroz sve ove godine. Mislim da smo i sami mnogo svesniji vremena u kome živimo, vremena iz kog smo došli i vreme koje nas neminovno čeka”, rekao je Miloš Đorđević za Plejer.

Revolt X je nastao 2014. U muzici, koja je žanrovski industrial metal, kritično opisuju surovu društvenu stvarnost mešajući čvrst gitarski zvuk sa elektronikom. 

Prvi album „Udar na svest” možete da preslušate u nastavku.

1 Comment

  1. Ovo industriala videlo nije. Nekvalitet na koji sam navikao kada je ovaj bend u pitanju. Nek tezgare to im bolje ide.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Deftones objavili delić nove pesme i to zvuči prilično heavy

Sledeća priča

Pogledajte kako METALLICA u kućnoj varijanti svira „Blackened”

Najnovije iz rubrike U fokusu