fbpx
Birds In Row i Coilguns u londonskom klubu The Underground/FOTO: Luís Rodrigues

10 najboljih pesama u februaru

2 minuta čitanja

Intenzivan evropski duo Birds in Row & Coilguns odneo je prvo mesto za najbolju pesmu februara 2024. godine. Otkrijte koje još rock, punk, hardcore i metal numere dominiraju, a sve to možete slušati na našem Plejer Monitoru.

U muzičkom smislu, februar možda nije bio toliko produktivan kao januar, ali opet smo dobili mnogo nove i dobre muzike. Uživajte u muzici!

Birds in Row & Coilguns – Stranding Shelters (experimental rock)

Spajajući snažan zvuk francuskog screamo benda Birds in Row sa moćnim instrumentalima švajcarskog sastava Coilguns, ova pesma je dinamična zvučna slika koja pleni sirovom emocijom i neumornom energijom.

The Dog – Forest of Crowbars (alternative, post-hardcore)

Poljaci se oslanjaju na uticaje garažnog roka i alternative iz 1990-ih i sa dozom psihodelije donose milozvučan zvučni pejzaž prepun distorziranih gitara i tripoznih delova.

Heavenly Blue – Static Voice Speaks to Static Me (screamo, post-hardcore) 

Mičiganska ekipa nadograđuje svoju prepoznatljivu intenzivnost screamo stila sa zaraznim i promišljenim pristupom komponovanju, otkrivajući svoj melodični talenat dok istovremeno zadržavaju sirovost.

Gouge Away – Dallas (alternative rock)

Bend iz Floride pruža šestominutno čarobno putovanje koje se transformiše iz žestokog alternativnog roka u ranjivu introspekciju nudeći tračak nade usred mračnih gitarskih rifova i brutalno iskrenog teksta.

Canal Irreal – Hope for More (hardcore punk)

Fantastičan bend iz Virdžinije pruža nadu usred svoje karakteristične punk oštrine, sa gitarama čiji zvuk podiže duh, ne gubeći pri tome svoju sirovu energiju. 

Between You & Me – In the Middle (pop punk) 

Ekipa iz Australije pronalazi slatku gorčinu nostalgije, tkajući melanholične stihove sa zaraznim pop melodijama i slatkim refrenom koji poziva na zajedničko pevanje.

Stand Still – Steps Ascending (melodic hardcore punk) 

Njujorčani kanališu baš dobro svoj melodični hardcore zvuk kroz nežne vokale i instrumentalni aranžman, nastojeći zadržati karakterističnu energiju i rezonancu žanra.

Darkest Hour – One with the Void (metalcore) 

Momci iz Vašingtona su na ovoj pesmi nešto laganiji i mračniji nego obično, ali su na pravi način istakli svoju emotivnu dubinu kroz svoje mračne melodije i liriku.

Necrophobic – Grace of the Past (death black metal)  

Šveđani donose svoju jedinstvenu mešavinu melodičnog death metala i mračne blekerske atmosfere i to vrlo intezivno sa dostojnom dozom mistike.

Imminence – Continuum (metalcore) 

Šveđani su se baš udubili razmišljajući o prolaznosti i smrtnosti, kombinujući emotivne i duboke vokale, uzvišene melodije, nežne note violine i intenzivne instrumentale.

Iz Plejer Monitor liste na Deezer platformi izdvojili smo 10 najboljih pesama ovog meseca.

Vaše je samo da kliknete i uživate. 🎶

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

ALCEST imaju novi singl i spot

Sledeća priča

FULL OF HELL spotom najavljuju novi album

Najnovije iz rubrike U fokusu