Legendarni industrial metal sastav Pain krajem aprila u Beogradu

Pain/Photo credit: Nuclearblast

Švedski industrial metal sastav Pain gostovaće 24. aprila u Domu omladine Bograda, objavili su organizatori MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Ulaznice su u prodaji od 6. februara, a prvih prvih 100 ulaznica koštaće, po akcijskoj ceni, 1.900 dinara. U pretprodaji cena će bit 2.500 dinara, a na dan koncerta 3.000din.

Prodajna mesta su Eventim, Felix (BG) i Mungos (NS).

Kada je legendarni multi instrumentalista i producent Peter Tagtgren (Hypocrisy) 1996. godine startovao svoj solo projekat Pain, sigurno ni sam nije slutio da će naići na odlične reakcije velikog broja fanova širom sveta i da će u narednom periodu Pain postati bend koji će prokrstariti celom planetom i postati jedno od bitnijih industrial rok metal imena današnjice.

Kroz bend je prošla prava armija muzičara iz bendova kao što su Immortal, HammerFall, Levaes’ Eyes, Atrocity, Candlemass i mnogi, mnogi drugi.

Pain je do sada objavio osam studijskih albuma, mnoštvo singlova i lajv izdanja, a u Beograd dolazi u sklopu svoje najnovije turneje na kojo promoviše poslednji album Coming Home koji je objavljen za Nuclear Blast Records prošle godine.

 

One thought on “Legendarni industrial metal sastav Pain krajem aprila u Beogradu”

  1. Pingback: Objavljena satnica za koncert sastava Pain
  2. Trackback: Objavljena satnica za koncert sastava Pain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.