fbpx

THE ARMED imaju novi spot, gostuje IGGY POP

minut čitanja

Hardcore/noise rock bend The Armed najavio je novo izdanje Perfect Saviors, koje će biti naslednik uspešnog Ultrapopa iz 2021. godine.

Album će izaći tokom leta, a na njemu će gostovati raznolika ekipa gostiju kao što su kantautor Julien Baker, Troy Van Leeuwen (Queens of The Stone Age), Ben Chisholm (Converge), Justin Meldal-Johnsen (Nine Inch Nails), Sarah Tudzin (Illuminati Hotties) i mnogi drugi.

The Armed su sada objavili singl Sport of Form u kojem gostuje ni manje ni više već otac punka Iggy Pop.

the armed perfect saviors
Omot novog albuma/FOTO: Official

Pevač Tony Wolski je naveo da će filozofija i tematika novog albuma slediti prethodne radove i biti okrenute post-modernom komentarisanju umetnosti i potrošačkog društva, ali će težiti i subverziji u okviru alternativne muzike.

“Previše informacija nas čini glupim i zbunjenim. Previše je načina da se povežemo i to neminovno vodi izolaciji. Previše je očekivanja koja nas sve teraju ka tome da bude popularni i pznati. Predvidljive primalne opasnosti ustupile su mesto novim, socijalnim. Rezultat svega toga je svet koji je zbunjen i užasnut, ali u krajnjoj liniji ipak divan. Nadamo se da je nova ploča takođe sve to. Perfect Saviors je potpuno neironični, iskren pokušaj da napravimo najveću rock ploču 21. veka”, izjavio je Wolski.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

SPIRIT ADRIFT objavili treći singl sa novog albuma

Sledeća priča

BUZZ OSBORNE: LULU je najbolji METALLICA album

Najnovije iz rubrike U fokusu