fbpx
Tommy Vext, Bad Wolves/FOTO: Promo

Pevač benda BAD WOLVES kaže da je rasizam u Americi isfabrikovan

minut čitanja

Tommy Vext, frontmen hard rock/groove metal sastava Bad Wolves, objavio je na društvenim mrežama video pod imenom “Šta je Black Lives Matter?”, u kojem je izneo tezu da je rasizam u Americi “isfabrikovan”.

Vext je naveo da je nakon niza istraživanja i razgovora sa nezavisnim novinarima, vojnim licima, profesionalcima iz industrije zabave, virolozima i bivšim demokratama zaključio da rasizam u Americi nije realan i dodao da on kao Afro-amerikanac nikada nije iskusio pravi rasizam u toj zemlji.

“Postoji veliki jebeni problem kada se pretvorimo u građane koji prema drugim građanima glume policajce zbog navodnog rasizma koji ne postoji. Proveo sam dvadeset godina putujući po 48 država Amerike i oko 50 zemalja širom sveta. Nikada nismo imali bilo kakav rasni problem. Sve je to isfabrikovano”, naveo je Vext.

Pevač takođe smatra da je pokret Black Lives Matter kreiran od strane Džordža Sorosa i Clinton fondacije.

Vext je zaključio da oni finansiraju BLM kako bi profitirali od neizbežne medijske praćenosti dešavanja na ulicama američkih gradova.

Prilično razočaravajući stavovi, naročito ako se uzme u obzir da band Bad Wolves uopšte nije loš. Videćemo da li će ostatak grupe reagovati na prilično problematičan istup svog pevača.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Bend SOPOT objavio novi spot, pandemija kao inspiracija

Sledeća priča

SUICIDE SILENCE i JINJER izveli pesmu ALICE IN CHAINSA

Najnovije iz rubrike U fokusu