fbpx

MUD FACTORY ima novi spot i baš dobro cepaju

minut čitanja

Metal gruvadžije iz Vranja Mud Factory objavili su spot za prvi singl „As I Watch Them Fall” sa predstojećeg albuma „The Sins of Our Fathers”.

Novi album „The Sins of Our Fathers” groove metal sastava Mud Factory iz Vranja izlazi 11. decembra 2020. za italijansko-američku izdavačku kuću Wormholedeath. Album će biti dostupan na svim internet platformama.

„Presrećni smo jer konačno možemo da predstavimo album na kome smo radili jako dugo. Baš smo ponosni što smo istrajali u naporima da svaki segment odradimo vrhunski, od snimanja, miksanja, traženja izdavaća i najzad do ekranizacije prvog spota. Album izlazi 11. decembra! Do tada uživajte u prvom singlu i ujedno u prvoj pesmi na albumu”, istakao je Nemanja Stanković, basista grupe Mud Factory za Plejer.

Režiju, montažu i kameru za novi spot koji je snimljen u Nišu potpisuje Ivan Matejić, dok je Nenad Tasić bio zadužen za omot novog albuma.

„Singl „As I Watch Them Fall” najavljuje album koji je bend završio prošle godine u čuvenom Fredman studiju u Geteborgu. Miks i master albuma je delo Fredrika Nordstroma, jednog od najpoznatijih metal producenata na svetu. Album je snimljen u beogradskom studiju Devotion u saradnji sa Markom Živanovićem”, rekli su članovi benda Mud Factory u saopštenju povodom novog singla i albuma.

Objavljivanje albuma „The Sins of Our Fathers” podržali su WACKEN fondacija i SOKOJ, kao i mnogi prijatelji benda.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

JINJER objavili koncert iz Melburna odsviran neposredno pre pandemije

Sledeća priča

ULRICH: METALLICA ušla u proces ozbiljnog pisanja pesama

Najnovije iz rubrike U fokusu