fbpx
Exit festival/FOTO: Exit

Krizni štab preporučuje da EXIT bude održan u avgustu

minut čitanja

Premijerka Srbije Ana Brnabić je izjavila da su u republičkom Kriznom štabu razgovarali o održavanju festivala Exit i preporučili da se ova manifestacija pomeri za avgust.

Kako piše portal 021.rs, Ona je navela da su to preporučili jer očekuju da će tada biti mirna situacija u vezi sa epidemijom novog virusa korona.

“U ovom trenutku mi smo doneli preporuku da se Exit pomeri na avgust, jer očekujemo da će tada biti potpuno mirna situacija u celoj Evropi. Kada je u pitanju Exit, mi ćemo početkom juna doneti dodatne odluke. Organizatore smo zamolili da festival pomere za avgust, a ne da otkažu festival”, rekla je Brnabić.

Da podsetimo, menadžment festivala ranije je saopštio da nije sporna promena formata i datuma održavanja festivala.

UPDATE: Nakon objave o mogućnosti održavanja Exita u avgustu, oglasili su se i iz organizacije festivala.

“Pozdravljamo najavu vezanu za mogućnost da se u avgustu desi EXIT festival, a samim tim i druge manifestacije u Srbiji. Ovo je sjajna vest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi.

Ovo je odlična vest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja leta u Srbiji postaje daleko atraktivnija.

Ostaje otvoren veliki broj pitanja, pre svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen. Ako bude potrebno, mi smo spremni da drastično smanjimo kapacitet festivala, kao i da ograničimo posetioce na domaću i regionalnu publiku.

Nadamo se da će uskoro doći do sastanka na kome ćemo razrešiti sva otvorena pitanja i precizirati konkretne detalje u vezi sa mogućim formatom i organizacijom manifestacija u Srbiji ovog leta.”

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Reunion kultnog benda ORANGE 9MM je sve izvesniji, uskoro nova pesma

Sledeća priča

THE RESIDENTS objavili novu pesmu, gost je BLACK FRANCIS

Najnovije iz rubrike U fokusu