fbpx

Zlatiborski festival HillsUp počinje 15. jula, a evo i šta vas tamo očekuje

minut čitanja

HillsUp2016

Muzički festival HilssUp, treći poredu, biće održan na Zlatiboru od 15. do 17. jula. Prvi put ove godine, festival će imati dve bine, od kojih će jedna biti rezervisana za elektronsku muziku i poznate srpske DJ-eve.

Na glavnoj bini posetioci će moći da vide Hladno pivo, Gobline, Ritam nereda, Del arno bend i Darka Rundeka, Električni orgazam, Divlje jagode i Beogradski sindikat, koji se specijalno za ovu priliku okuplja u punom sastavu.

HillsUp 02

Kako saopštava organizatori, ekipa koja stoji iza festivala tradicionalno poklanja pažnju i neafirmisanim bendovima, pa će i ovaj put neki od njih imati priliku da se predstave publici.

Sa druge strane, bina pod nazivom “Haos u šumi” okupiće poznata imena domaće tehno scene. Za sada su nastup potvrdili  Lea Dobričić, Oyshe, Phunkmod i DJ Munja kao i Girl Panic, Peter Portman, Una Andre, Dumany, Lena GLISH i mnogi drugi.

Za ljubitelje Progressive House i EDM zvuka tu su Oakich, Alex & Morax, Pete Hurst kao i Loud ekipa na dnevnoj žurci drugog dana festivala.

Pored muzike, organizatori svake godine posetiocima obezbeđuju i adrenalinske sadržaje, pa će svi koji žele imati priliku da se okušaju u pejntbolu, provozaju- zip lajnom ili učestvuju na turniru u basketu.

HillsUp 01

“Svim zainteresovanim, po povoljnim cenama,  na raspolaganju je i smeštaj u kampu koji se nalazi u neposrednoj blizini koncertnog prostora, kažu u organizaciji.

Lokacija na kojoj se festival odvija nalazi se u prirodi, na oko 10 minuta hoda od centra Zlatibora, pa se do nje jako lako stiže.

Sve dodatne informacije o ovogodišnjem HillsUpu možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Moonspell 5. oktobra u Beogradu

Sledeća priča

Bjork objavila prvi ‘virtual reality’ album u istoriji muzike

Najnovije iz rubrike U fokusu