fbpx
Roger Waters/Wikipedia

Waters: Gilmour misli da je on PINK FLOYD

minut čitanja

Gilmour misli da, zato što sam ja napustio Pink Floyd 1985. godine, on sada poseduje bend, da je on Pink Floyd, izjavio je Roger Waters.

Suosnivač Pink Floyda prozvao je gitaristu i kolegu Davida Gilmoura zato što mu je onemogućio korišćenje zvaničnih naloga na društvenim mrežama, tako da ne može da promoviše svoje solo radove preko tih kanala.

On je o tome govorio u YouTube videu, koji je nazvao “nekom vrstom javnog saopštenja”.

Waters se na početku zahvalio fanovima na komentarima na karantinsku verziju Pink Floyd pesme Mother. Međutim, zapitao se zašto taj video ne može da bude objavljen na zvaničnom sajtu benda.

“Odgovor je – zato što ništa od mene ne može da završi na tom sajtu. “Banovan” sam od strane Davida Gilmoura”, konstatovao je Waters.

Prema njegovim rečima, on je ranije pokušavao da dobije pristup sajtu tokom pregovora sa preživelim članovima Floyda.

“Oko 30 miliona sabskrajbera na sajtu i društvenim mrežama postali su to zbog dela koja su tokom godina stvorila nas petorica, Syd Barrett, ja, Richard Wright, Nick Mason i David. U skladu s tim, bilo bi fer i korektno da svako od nas ima jednak pristup svim tim kanalima kako bismo mogli da delimo naše projekte…David, međutim, misli da on to poseduje. Mislim da on misli da, zato što sam ja napustio bend 1985. godine, on sada poseduje Pink Floyd, da je on Pink Floyd, da sam ja irelevantan i da bi trebalo da ćutim”, rekao je Waters.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

MAYNARD KEENAN: Promene su tek počele i biće bolne

Sledeća priča

Reunion kultnog benda ORANGE 9MM je sve izvesniji, uskoro nova pesma

Najnovije iz rubrike U fokusu