fbpx

Uporedite SLIPKNOT živi nastup sada i pre 20 godina

minut čitanja

Pogledajte koncert američkog metal sastava Slipknot od 10. septembra 1999. u Harpo’s Theatre u Detroitu, a onda ga uporedite sa svirkom na Download festivalu 20 godina kasnije. 

Iako se svirka dogodila pre skoro 21 godinu, vidi se i čuje da je i tada Sliknot zvučao brutalno i energično. Pritom, svirali su na dosta manjoj bini nego što smo navikli u prethodnih nekoliko godina. 

Svirka iz 1999. je bila deo velike turneje „Livin La Vida Loco”, na kojoj su pored Slipknota svirali zvezde nu-metala devedesetih, kao što su Coal Chamber, Amen, Dope i Machine Head.

Turneja je trajala od 16. avgusta do 14. novembra 1999. godine. Održano je 73 koncerata. Coal Chamber su bili zvezde večeri, dok su Slipknot i ostatak ekipe bili predgrupe.

Koncert je objavio Liberated Tape Archive, Jutjub kanal posvećen objavljivanju retkih snimaka živih nastupa.

Detroit, MI, USA od 10. 9. 1999.
Setlista 
1. 742617000027 (PA)
2. (Sic)
3. Eyeless
4. Wait And Bleed
5. Surfacing
6. Purity
7. Spit It Out

Kada završite sa gledanjem ovog polučasovnog performansa od pre 20 i više godina, pogledajte i prošlogodišnji nastup Slipknota na Download festivalu.

Šta vam se više dopada?

1 Comment

  1. Tesko je porediti amaterski snimak/zvuk sa ovim velikim festivalskim snimkom, ali nekako su, bar meni, uvek bili dobri lajv.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Katatonia objavila novi album, emituju livestream koncert 9. maja

Sledeća priča

Još jedna METALLICA NOĆ: Pratite strim svirke iz 1991.

Najnovije iz rubrike U fokusu