fbpx
Vader

Umesto Decapitateda na Belgrade Metal Meetingu nastupa poljski Vader

minut čitanja
Vader

Poljski sastav Vader nastupiće umesto benda Decapitated na prvom Belgrade Metal Meeting festivalu, koji će biti održan 19. januara u beogradskoj Hali sportova, saopštili su organizatori.

Nakon što su članovi benda Decapitated optuženi za silovanje devojke u svom tour-autobusu na turneji po Americi, usledilo je saopštenje u kojem je bend odbacio sve optužbe, ali i najavio da su zbog pritvora gde se sada nalaze, primorani da otkažu sve naredne koncerte.

“Vader su miljenici domaće publike i bend koji u Srbiji ima jaku bazu posvećenih fanova. Bend i dalje promoviše 13. album The Empire koji je 2016. godine objavljen za Nuclear Blast. Takođe, Vader sledeće godine slavi 25 godina od izlaska albuma The Ultimate Incantation, te će u skladu sa tim srpskoj publici svirati specijalni set”, poručuju organizatori i najavljuju mogućnost nastupa još bendova na festivalu.

Podsetimo, ulaznice za festival do 1. oktobra možete pazariti po ceni od 2.600 dinara (parter). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 3.400 (3.700 za fanpit), a na dan koncerta 4.000 dinara. Prodajna mesta su šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Legendarni hardcore sastav Cro-Mags u Novom Sadu

Sledeća priča

Objavljena satnica za koncert benda Voivod

Najnovije iz rubrike U fokusu