fbpx

Trojica muzičara ponovo odsvirali kompletan Metallicin album St. Anger (VIDEO)

minut čitanja

st-anger-re-recordingNekoliko muzičara se okupilo oko vrlo zanimljive ideje da ponovo snime album St. Anger (Metallica). Za razliku od originala, ono što su ova tri momka učinila – vrlo je slušljivo.

Projekat pod nazivom St. Anger 2015 uradili su Daryl Gardner, Chris Dando (Grace The Skies) i Dave Cox (Adust). Oni su sve ponovo odsvirali i isproducirali, a čak su ga i skratili za 16 minuta, što je jako dobra ideja ako imamo u vidu da je original, i pored sve katastrofalnosti, još i trajao oko 75 minuta.

Ova ekipa kaže da nije potrošila ni dolar na ovaj projekat, te da su sve uradili iz ljubavi i poštovanja prema omiljenom bendu.

Takođe su napomenuli da su svi bubnjevi (koji su bili najslabija tačka originalnog izdanja) snimljeni za oko šest sati i to zato što bubanj nije prvi instrument muzičaru koji ih je svirao. Osim toga, nekoliko duplih bas-bubanj deonica dodato je digitalno.

Tako je St. Anger dobio sasvim novo lice, a ono što je najvažnije – sada najzad može da se sluša.

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, M@n! magazin, BalkanRock i druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Trash Talk svirali noseći elektrošok ogrlice osetljive na buku (VIDEO)

Sledeća priča

PornHub dobio dve nove himne (AUDIO)

Najnovije iz rubrike U fokusu