fbpx
Th Exploited/FOTO: Promo

The Exploited 26. aprila u Novom Sadu

2 minuta čitanja
Th Exploited/FOTO: Promo

Punk velikani The Exploited nastupiće 26. aprila u Novom Sadu, a gosti na koncertu će biti bend Live, saopštili su organizatori Serbian Hellbangers i MH Concerts.

“Legendarni pank bend konačno se vraća u Novi Sad. Wattie nikako nema nameru da odustane od svog obećanja da će ponovo nastupiti u našoj zemlji. Nakon oporavka i ponovnog povratka na scenu, sa svojim bendom se vraća na naše prostore”, navodi se u saopštenju.

The Exploited su svoj put započeli 1979. godine da bi nakon nekoliko demo snimaka 1981. godine izbacili album prvenac “Punks Not Dead” koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu, pa i celom pokretu dao novi vetar u leđa. The Exploited su kroz karijeru doživele brojne turbulentne uspone i padove i zbog svog tvrdog stava često bili na meti štampe, političara i establišmenta.

Međutim, ništa nije moglo da ućutka buntovnike iz Edinburga i njihova priča traje već dugih trideset i sedam godina, a danas ih pored pank fanova širom sveta identično cene i poklonici metal, harkor kao i rok zvuka.

“Prošli koncert svoga benda kod nas Wattie je pratio putem prenosa, a ovoga puta ponovo sa bine gde mu je i mesto. U godini kada puni šezdeset godina života, želimo iskrenu dobrodošlicu ovoj živoj legendi”, kažu organizatori.

Koncert će biti u SKC Fabrika sa početko od 21 čas.

Ulaznice su u prodaji od 2. februara, po akcijskoj ceni od 1.800 dinara za prvih sto ulaznica. U predprodaji će iznositi 2.500 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 3.000 dinara. Prodajna mesta gde se ulaznice mogu nabaviti su Gigstix i mreža Eventimaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

BELGRADE METAL MEETING: Pakleni soundtrack za jedan težak početak

Sledeća priča

Pevač Machine Heada krivi negativne kritike na internetu za lošu prodaju novog albuma

Najnovije iz rubrike U fokusu