fbpx

Super vest za fanove najvećeg DEATH metal sastava ikad

minut čitanja

Izdavačka kuća Relapse Records je najavila da će u narednom periodu izbacivati do sada neobjavljene snimke koncerata američkog sastava Death, pionira ekstremnog metal zvuka.

Death Estate i Relapse Records su objavili prvi u seriji do sada neobjavljenih koncerata death metal legendi iz Floride pod nazivom „Death: Non Analog – On Stage”

Relapse je u saopštenju za medije istakao da su u vreme kada je svet primoran da napravi pauzu od koncerata odlučili da zajedno sa Death Estate objave seriju prethodno neobjavljenih, živih koncerata, sastava Death.

„Iskreno se nadamo da ćemo vas videti što pre na nekom koncertu, festivalu ili bini. Do tada, izdavačka kuća će narednih meseci objavljivati koncerte sastava Death na svim digitalnim platformama. Prvi koncert iz ove serije je iz Montreala 1995. godine i dostupan je upravo sada”, objasnili su iz izdavačke kuće Relapse.

Kolekcija je neuobičajna jer pokriva uživo performanse tokom cele karijere američkog sastava i koncerte širom Sjedinjenih Država, Nemačke, Kanade, Meksika i još mnogo drugih mesta.

Nakon preslušavanja svirke iz 1995. godine, podsetite se celokupne diskografije američkih death metal legendi koju je Plejer analizirao prošle godine, kao i izbor najbolji pesama na TOP 21 listi.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Ljudi na Tik Toku sviraju Smells Like Teen Spirit na tiganjima

Sledeća priča

Prava prilika da provedete METALLICA noć

Najnovije iz rubrike U fokusu