fbpx
Dave Van Detta

Pogledajte prvi video vršačkog melodeath projekta Dave Van Detta

minut čitanja
Dave Van Detta

Mladi metal izvođač Dave Van Detta objavio je svoj prvi spot za numeru “Requiem For Lucy”, a uz pomoć nove produkcijske kuće Tower Hill Cinema.

Vrščanin David Jerković, koji nastupa pod imenom Dave Van Detta, predstavio je novi singl “Requiem For Lucy”. David je student fakulteta muzičkih umetnosti i metal pevač, a solo karijeru je započeo ove godine. Njegov rani početak obeležavaju brojne prve nagrade na takmičenjima klasične muzike, nekoliko rock festivala i takmičenja, pojavljivanje na nacionalnoj televiziji i turneje sa simfonijskim orkestrima u Južnoj Evropi.

„Ekranizovanje ove priče bilo je veoma zahtevno ali mislim da su svi odlično odradili svoj posao. Pohvale idu Bojanu Stefanoviću, reditelju koji stoji iza realizacije ovog spota. Poruka koju spot šalje vezana je, kao i ceo predstojeći album, za manipulaciju masa putem religije. Requiem For Lucy se, kroz metaforu oca, ćerke i sina, bavi pričom o Bogu i Luciferu, kao i nelogičnom strahu ljudi od oba lika. Glavnu ulogu (Lucy) u spotu igrala je Ana Radulj.“

Pesmu možete kupiti na iTunesu, Google Playu, Stotifyju i Amazonu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Poljski doom metal sastav Dopelord u februaru u Beogradu

Sledeća priča

The Doors Alive po drugi put u Srbiji

Najnovije iz rubrike U fokusu