fbpx
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne u teškom stanju, tabloidi ga već sahranjuju

2 minuta čitanja
Ozzy Osbourne

Frontmen Black Sabbatha Ozzy Osbourne nalazi se u jako teškom stanju i čak više ne može da prepozna svoju ženu, piše portal Radar Online.

Taj sajt piše da je Ozzy Osbourne praktično na samrtničkoj postelji i da mu je organizam u “užasno lošem stanju”.

Izvori navode da se Ozzy nalazi u hroničnim bolovima koji su toliko jaki da čak nije bio svestan ni prisustva svoje žene Sharon.

“Ozzy samo leži po ceo dan i u bolovima je 24/7. Polovinu vremenena uopšte ne može da prepozna članove svoje porodice, a Sharon je čak pitao ‘ko si ti?'”, navodi sagovornik Radara.

Sharon je Ozzyja obilazila svakog dana, ali je po prvi put nakon nekoliko decenija morala da provede Božić bez njega.

Legendarni britanski roker je nedavno odložio turneju po drugi put i kao razlog naveo to što će duže nego što je očekivao morati da se oporavlja od posledica višegodišnje bolesti.

“Ne umirem niti idem u penziju, samo se oporavljam i to će potrajati duže nego što su svi mislili”, naveo je Ozzy krajem prošle godine.

Osbourne je više puta bio u bolnici i tamo proveo godinu dana zbog pada koji je zahtevao operaciju kičme i vrata, ali je imao problema i sa plućima, komplikacijama sa gripom i infekcijom ruke.

Ostrvska tabloidna štampa više puta je Ozzyja otpisivala i pisala kako je na samrti, a mi heavy metal legendi želimo da se što pre oporavi i demantuje ih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Mozak bubnjara drugačiji nego kod ostalih ljudi

Sledeća priča

Ozzy Osbourne je dobro, TMZ snimkom demantovao lažnu vest

Najnovije iz rubrike U fokusu