fbpx
Jered Threatin/FOTO: Skrinšot Youtube

OGLASIO SE JERED THREATIN: Svi ste deo iluzije

minut čitanja
Jered Threatin/FOTO: Skrinšot Youtube

Prethodnih dana prisustvovali smo jednoj od bizarnijih ovogodišnjih priča kada je muzika u pitanju. U stvari, ona nema mnogo veze sa muzikom, ali sada se najzad oglasio i glavni vinovnik priče.

Nakon katastrofalnih događaja u vezi sa lažiranim podacima o prodaji karata, otkrića da je muzičar Jered Threatin osmislio čitavu mrežu lažnih izdavačkih kuća, medija, pa čak i fanova, na osnovu čega je ugovorio turneju u Velikoj Britaniji, te totalne propasti te turneje, Jered se javio na Tviteru pokušavajući da preokrene situaciju u svoju korist.

Turneja se, da podsetimo, završila pre nego što je i počela. Kada je otkriveno da je lažirao fan bazu na Fejsbuku i kada se na održanim koncertima nije pojavio niko, Threatina su napustili session muzičari koje je unajmio za turneju.

Prethodnih dana Threatin se oglasio i najavio zvanično saopštenje. “Saopštenje” se na kraju svelo na jedan tvit u kojem on, prilično detinjasto, pokušava da krizu reši tvrdnjom da je sve u stvari bilo smišljeno.

“Šta su lažne vesti? Preokrenuo sam prazne klubove u udarne medijske naslove. Ako čitate ovo, i vi ste deo iluzije”, napisao je on.

U međuvremenu, oglasio se i Jeredov brat.

Sajt Metalsucks piše da je Jeredovo pravo prezime Eames, a njegov brat Scott je za taj sajt izjavio da bi sa količinom novca i truda koje je Jered uložio, uz njegov talenat, mogao da uradi nešto pošteno i vredno pažnje.

“Umesto toga, on se odlučio za manipulaciju i prevaru”, ocenio je Scott.

Prema njegovim rečima, poznavajući Jereda, njegovo saopštenje nema veze sa istinom.

“Uprkos pokušajima da spinuje sve ovo objašnjenjem da je u pitanju navodni hoax, znajući Jereda, ovo je ipak bio sam neuspešan pokušaj ulaska u muzičku indistriju”, zaključio je Scott.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

DRUGA PLANETA: Kako je država pomogla stvaranje ekstremne metal scene u Švedskoj

Sledeća priča

Foo Fighters stižu u Hrvatsku 19. juna!

Najnovije iz rubrike U fokusu