fbpx
Naxatras/FOTO: Promo

Naxatras i Hill 21. septembra u Novom Sadu

minut čitanja
Naxatras/FOTO: Promo

U organizaciji promoterske kuće Serbian Hellbangers, 21. septembra biće održan koncert grčkog benda Naxatras u klubu The Quarter u Novom Sadu.

Naxatras je sastav nastao 2012. godine i za vrlo kratko vreme uspeo da izbori svoje mesto na međunarodnoj sceni i dosegne visoko kotiran status kao i jaku bazu fanova. Neverovatna blenda stilova od koje je ova ekipa napravila svoj upečatljiv zvuk proteže se od starog psihodeličnog roka pa sve do najmodernijeg stoner, rok pa i postrok zvuka. Recenzije njihovih nastupa su prepune emotivnih izjava novinara koji najčešće koriste rečenicu: “najbolji lajv nastup kome sam prisustvovao u proteklih nekoliko godina.”

Specijalni domaćini na koncertu biće bend Hill.

Hill je duo osnovan u Beogradu 2015. godine. Čine ga Darko Marinković (bubnjevi) i Aleksandar Apostolovski (bas i sintisajzeri). Muzika koju stvaraju temelji se na stoner i sludge zvuku sa primesama noise, drone i psychedelic momenata. Iza sebe imaju nekoliko nastupa od kojih su najznačajniji oni sa beogradskim bendom Consecration i bendom Egypt.

Ulaznice za ovo dešavanje se mogu naći u prodaji od 15. avgusta. Pretprodajna cena će iznositi 500 dinara, a na dan koncerta 700. Prodajna mesta su Gigstix i Mungos.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Prvi Belgrade Metal Meeting 19. januara, stižu Kreator, Decapitated, Dagoba…

Sledeća priča

Projekat Great 78 objavio potpuno besplatno 50.000 digitalizovanih ploča

Najnovije iz rubrike U fokusu