fbpx
FOTO: Sebastian Dominguez Photography

Mayhem u Beogradu 10. aprila svira album De Mysteriis…u celosti

minut čitanja
FOTO: Sebastian Dominguez Photography
FOTO: Sebastian Dominguez Photography

Legendarni norveški black metal sastav Mayhem održaće specijalni koncert u Beogradu, u okviru kojeg će odsvirati debi album De Mysteriis Dom Sathanas u celosti.

Koncert će biti održan 10. aprila 2017. godine u Domu omladine Beograda, a biće to drugi nastup ovog benda u srpskoj prestonici u dosadašnjoj karijeri.

– Svira se kompletan debi album i na taj način prizivaju duhovi prošlosti beskompromisnog drugog talasa black metal zvuka koji je krenuo iz hladne Norveške početkom 90-ih godina prošlog veka. Album se svrstava među najbitnija izdanja ekstremnog metal zvuka i udario je prave temelje za hiljade novih bendova koji su svoj stil kreirali baš po uzoru na ovo izdanje – navode iz organizacija MH Concerts i Serbian Hellbangers.

De Mysteriis Dom Sathanas objavljen je 1994. godine za Deathlike Silence, a sastav je do sada realizovao ukupno pet studijskih albuma, od kojih je poslednji, Esoteric Warfare, objavljen 2014. godine za Season of Mist.

Ulaznice se po akcijskoj ceni od 2.000 dinara mogu kupiti do 28. decembra, dok će regularna pretprodajna cena biti 2.500 dinara. Na dan koncerta, karte će koštati 3.000 dinara.

mayhem-en-chile-2016-2016-46
FOTO: Sebastian Dominguez Photography

Prodajna mesta su Eventim mreža, te muzičke prodavnice Felix (Beograd) i Mungos (Novi Sad).

U narednom periodu će biti objavljeni i gosti na koncertu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Džonatan Dejvis: Sepulturin Roots je blatantna kopija Korna!

Sledeća priča

Danas: Zaječarska gitarijada još nije isplatila nagrade bendovima

Najnovije iz rubrike U fokusu