fbpx
Naslovna strana albuma "Greatest Hates"/FOTO: Official

MAGOVI MARKETINGA: Kompanija za vodu snimila metal album od hejterskih komentara

minut čitanja

Kompanija za proizvodnju vode Liquid Death pokrenula je sjajnu kampanju. Angažovali su muzičare iz nekoliko metal bendova koji su snimili mini-album sastavljen od negativnih komentara upućenih toj kompaniji.

Kompaniju Liquid Death osnovao je Mike Cessario, momak koji ima bekraund u ekstremnoj muzici jer je svirao u nekoliko metal i hardcore bendova, ali i u marketingu.

Od kada je lansirao novi brend vode prošle godine, on osmišljava razne vešte poteze i detalje za njegovo promovisanje, počev od imena preko pakovanja u reciklirane pivske konzerve, pa do publike kojoj se obraća.

Ovog puta kompanija je angažovala muzičare iz bendova Arsis (James Malone i Torin Ridgeway), Gruesome (Gus Rios) i Eternal (Seth Ringer) kako bi napravili konceptualni album na kojem će pesme biti sastavljene od hejterskih komentara na račun Liquid Deatha.

Akcija je rezultirala izdanjem od 22 minuta pod nazivom Greatest Hates, a na njemu se nalaze pesme poput “Go Out of Business”, “This Crap Is Pure Evil” ili “Fire Your Marketing Guy”.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Bendovi za jedan dan zaradili 7.1 miliona dolara preko Bandcampa!

Sledeća priča

Kovinski bend CounterignitioN ima novi singl posle pet godina

Najnovije iz rubrike U fokusu