fbpx

KORN objavio ceo koncert kojim su proslavili izdanje „The Nothing”

minut čitanja

Korn je objavio ceo snimak koncerta od 13. septembra 2019. Održan je na dan objavljivanja trinaestog albuma „The Nothing” i to za uski krug prijatelja i najveće fanove u Los Anđelesu. Sjajno izgleda i zvuči!

Bez ikakvih dilema, poludokumentarni koncertni performans sastava Korn, koji je režirao Sébastien Paquet, izgleda fenomenalno i potpuno besprekorno. Bukvalno je svaki detalj svirke perfektno odrađen, od zvuka preko slike i kadrova do scenografije. Koncert je održan u skladištu, dok se tokom svirke služila i posebna Korn kafa.

Tokom svirke nije postojala klasična bina. Fanovi i članovi benda su bili na istom nivou. Jedino ih je razdvajala zaštitna ograda. Sve vreme tokom koncerta, iznad glava članova benda, odigravao se performans na žici. Nepoznati umetnik je istovremeno plesao i visio, čime se aludiralo na omot poslednjeg albuma „The Nothing”.   

„Ovaj specijalni koncert namenjen je svima koji ste nas podržali i niste bili u mogućnosti da prisustvujete ovom ekskluzivnom događaju. Nadamo se da ćete uživati”, rekao je Korn u saopštenju povodom svirke.  

Korn je na koncertu svirao stare, ali i tri nove numere sa albuma „The Nothing”. Za sada je snimak koncerta pregledalo preko 200 hiljada ljudi, koji je premijerno pušten 29. aprila 2020. u okviru prvog onlajn PlayOn festivala.

Setlista, Korn, Los Angeles, 13. 9. 2019.

1. Falling Away From Me
2. You’ll Never Find Me
3. Dead Bodies Everywhere
4. Can You Hear Me
5. Here to Stay
6. Cold
7. Clown
8. Finally Free
9. Faget

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Pogledajte kako METALLICA u kućnoj varijanti svira „Blackened”

Sledeća priča

Misuri od 4. maja dozvoljava održavanje koncerata

Najnovije iz rubrike U fokusu