fbpx

Drugo veče “Novih snaga rokenrola” 24. oktobra u Novom Sadu

minut čitanja

neprijatelj prelazi zekuDrugi deo mini festivala pod nazivom “Nove snage rokenrola 2015” biće održan u subotu 24. oktobra sa početkom u 21.30 sati u novosadskom klubu „Quarter“. 

Nastupiće grupe Northern Revival, Neprijatelj prelazi zeku, Po kratkom postupku i Putrid Blood. Naredni koncert, na kojem će takođe nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline, biće održan takođe u klubu “Quarter”, 24. novembra.

Sve nastupe prati stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV – Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub „Quarter“), koji će na kraju doneti odluku o pobedniku, kome će pripasti pravo i čast da svojim nastupom otvori NS Koncert godine 2015.

NSR drugi deo-web

Bendovi koji žele da se prijave za učešće na novembarskom koncertu, mogu svoje pesme u mp3 ili wav formatu ili youtube linkove  da pošalju u inboks fejsbuk stranice ili na mail adresu extreme.zone021@gmail.com.

Cena ulaznice za sve koncerte će biti 100 dinara po danu, a moći će da se kupe na dan koncerta na blagajni kluba Quarter. Prihod sa sva tri događaja biće uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti „Klasik rok“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Ashen Epitaph podrška na koncertu Khors i Apostate

Sledeća priča

Objavljena satnica za koncert Annihilatora

Najnovije iz rubrike U fokusu