fbpx

Doom metal pioniri Saint Vitus 7. juna u Beogradu

minut čitanja

SAINT VITUS bendAmerički sastav Saint Vitus, koji se inače ubraja među rodonačelnike doom metal zvuka, nastupiće u beogradskom Domu omladine 7. juna.

“Saint Vitus su bez premca, među najstarijim Doom ratnicima na sceni. Jedni su od zaslužnih za stvaranje čitave armije bendova i stilova koji danas haraju scenom i vrlo često su navođeni kao neprikosnovena inspiracija i uzor. Dolazak u Beograd biće vrlo retka prilika da se bend vidi i čuje uživo”, navode organizatori MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Pretprodaja karata startuje 24. marta na svim Eventim prodajnim mestima, a od 27. marta ulaznice će biti nabavljive i u Felixu (Beograd) i Mungosu (Novi Sad).

Karte će po akcijskoj ceni od 2.000 dinara moći da se kupe do 15. aprila, dok će u pretprodaji koštati 2.400 dinara, a na dan koncerta 2.800.

Sve informacije o ovom događaju možete pratiti i na FB iventu.

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, M@n! magazin, BalkanRock i druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

NAJGLUPLJA KAMPANJA IKAD: H&M zbog promocije nove modne linije izmislio nepostojeće bendove od kojih neki koketiraju i sa nacizmom

Sledeća priča

White Anxiety, and a President Ready to Address It

Najnovije iz rubrike U fokusu