fbpx
Annihilator

Annihilator krajem 2018. godine u Novom Sadu

2 minuta čitanja
Annihilator

Kanadske thrash metal legende Annihilator nastupiće 12. novembra 2018. godine u SKCNS Fabrika u Novom Sadu.

Jeff Waters i kompanija u Srbiju stižu u okviru “A Tour for the Demented 2018” turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album “For the Demented”, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri (posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu.

Annihilator je “čedo” legendarnog kanadskog gitariste, basiste, pevača i producenta Jeff Watersa. Sastav je osnovan davne 1984. godine i važi za najuspešniji kanadski heavy metal bend svih vremena – Annihilator je, prema zvaničnim podacima, do sada prodao više od tri miliona primeraka svojih albuma širom sveta, a zajedno sa grupama Voivod, Sacrifice i Razor čini veliku četvorku kanadskog thrash metala.

Specifično za Annihilator su česte promene postave – kroz bend je prošao veliki broj vrhunskih muzičara, a ekipu koja je realizovala aktuelni album čine jedini originalni član benda, gitarista i pevač Jeff Waters, te gitarista Aaron Homma, basista Rich Hinks i bubnjar Fabio Alessandrini.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 20. decembra po ceni od 1.900 dinara za prvih 50 primeraka, dok će redovna pretprodajna cena biti 2.500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 3.000 dinara.Ulaznice će se prodavati putem Eventim i Gigstix prodajnih mreža, a naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool fan ulaznice koje će biti dostupne u Mungos i Felix šopovima.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Legendarni Body Count u Beogradu 18. juna

Sledeća priča

Najbolji svetski Nirvana tribute bend u februaru u Novom Sadu

Najnovije iz rubrike U fokusu