Zimmers Hole – When You Were Shouting At The Devil…We Were in League With Satan (2008)

Zimmers-HoleZimmers Hole se i dalje dobro zajebavaju, s tom razlikom što se na novom albumu zajebavaju najozbiljnije do sada.

When You We’re Shouting in The Devil…. We We’re League With Satan, bez obzira na solidnu dozu humora, bez koje Zimmer’s Hole, uostalom, ne bi bio to što jeste, predstavlja krajnje nezgodnu kolekciju heavy metal/american power metal numera, koja za pet dužina šije aktuelnu „ozbiljnu” konkurenciju.

Uostalom, čik pokušajte da nekome iz Zimmer’s Hole tabora kažete da su neozbiljni. Nećete se lepo provesti. Heavy metalčina sirova, surova i tehnički perfektna, nije ni mogla biti drugačija kada zajedno sviraju Gene Hoglan, Byron Stroud i Jed Simon, još potpomognuti vrištavcem Chris Valagaoom.

Rob Halford? Judas Priest? Zaboravite! Ovo je heavy metal 21. veka. Iako formirani još 1991. godine, Zimmer’s Hole su do sada izdali tek tri studijska albuma, uključujući i ovaj ovde recenzirani. Kažu, Devin ih je suviše okupirao svojim brojnim projektima. Sada su, eto, ugrabili malo vremena i snimili masterpiece svoje 17 godina duge karijere.

Ne dozvolite da vas zbune izvesni prdeži i podrigivanja, koje ćete u par navrata čuti na When You We’re Shouting in The Devil… ovde se radi o smrtno ozbiljnom, sjajno isproduciranom, beskompromisnom heavy metalu.

Ukoliko vam to nije dovoljno, nemojte da to sazna neko od ovih žestokih momaka. Neka vam kao upozorenje posluži činjenica da se jedna od pesama zove Fista Corpse.   N. M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.