The Hottness – Stay Classy (2008)

hotness finalTaman kada dignete ruke i pomislite da ništa više ne može da vas iznenadi, pojavi se nešto što vas lepo prodrma i ulije nadu da se dobra muzika još dešava okolo.
Debi album američkog sastava The Hottness pod nazivom Stay Classy predstavlja do sada još ne toliko rabljenu kombinaciju Metalcorea, Punka i Southern Rocka. Ne toliko rabljenu? Eeeeeeeej! Ma nerabljenu, bre!
Zamislite kako Queens of the Stone Age džemuju sa Eyehategodom. S vremena na vreme se umešaju Every Time I Die i My Ruin, dok clean vokale, viseći sa plafona, pevaju Dexter Holland iz Offspringa i onaj lik iz Seethera. Iščašeno? Da! Dobro? Još kako!
Ova petorka zna šta radi. Stay Classy osvaja na prečac. Bilo da slemujete uz masne southern rifove, vrckate dupetom uz emo/metalcore napeve ili skačete uz hardcore a la Bombshell, The Hotness vam neće dati vremena za predah.
Neverovatan šarm koji izbiji iz svakog tona Classyja potvrđuje izvanredan talenat ljudi iz Ferret recordsa da izbunare fenomenalne bendove i stimuliše nezajažljivu želju da nabavite sve što se ikada pojavilo na toj etiketi.
Ukoliko niste priklonjeni novijim varijantama tvrdog zvuka, slobodno zaobiđite i The Hottness – ne da vam se neće svideti, već ćete se verovatno solidno ispovraćati već posle prve pesme. Ukoliko ste, pak, naklonjeni pomenutim formama metala, kupite, downloadujte, ukradite, ubijte za ovaj album, jer vredi svakog uloženog dinara, ljudskog života ili prolivene kapi krvi.  N. M.
OCENA: 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.