Solstafir 22. marta ponovo stižu u Srbiju

Solstafir/FOTO: Youtube Screenshot

Islandski bend Solstafir nastupiće u hali 6 Novosadskog sajma 22. marta 2019. godine u organizaciji MM Concerts i SKCNS.

Priča Solstafira počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova.

Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu desio se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta.

U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene

Ulaznice za koncert benda Sólstafir u Novom Sadu mogu se nabaviti na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i prodavnici Mungos u Novom Sadu od 24. decembra po ceniod 1600 dinara za prvih 50 karata, dalje od 2000 u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz biti potrebno 2500 dinara.

One thought on “Solstafir 22. marta ponovo stižu u Srbiju”

  1. Pingback: Promenjena lokacija za koncert benda Solstafir
  2. Trackback: Promenjena lokacija za koncert benda Solstafir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.