Sastav The Phonerings video singlom najavljuje novi album

The Phonerings

The Phonerings

Sastav The Phonerings objavio je video rad za pesmu „Metamorfoza“, treći singl kojim ovaj beogradski bend najavljuje izlazak debi albuma „Osam pesama“.

Nakon nežnijeg, ali energičnog pop-punk/hardcore pristupa u nedavno objavljenim singlovima „Around“ i „Tvoja soba“, „Metamorfoza“ je eksplozivnija numera bez reči, sa osvrtom na post-hardkor nasleđe.

Prateći video, nastao u produkciji „Mrtvi kauboj“, prikazuje živost, nevinost, slobodu i lepotu koje postoje u prirodi. Možete ga pogledati ispod, a pesma se može besplatno preuzeti na BandCamp stranici benda: thephonerings.bandcamp.com.

The Phonerings su u osveženoj postavi aktivni posle višegodišnje pauze, a nove singlove prate i nastupi i Beogradu, a uskoro i ostatku Srbije i regiona.

Bend je 2009. godine objavio split CD „Reach the coast“ sa novosadskim pop punk herojima Shoplifters. The Phonerings sviraju gitarsku muziku odraslu na hardcore punku, indie rocku i raznim podžanrovima koje karakterišu glasne gitare.

Bend trenutno čine: Nenad Tanasijević i Aleksandar Delić (gitare), Dušan Lopušina (vokal, bas gitara) i Vladimir Jelovac (bubnjevi).

Više informacija: facebook.com/thephoneringsband, thephonerings.bandcamp.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.