fbpx

Revolt X objavili spot za pesmu Crvena

minut čitanja

revoltSastav Revolt X objavio je novi spot za pesmu “Crvena”. Kontroverzni stihovi i odlična svirka. Ostatak otkrijte sami.

Reč je o bendu koji postoji tek godinu dana (intervju pročitajte ovde), a u tom periodu uspeli su da izbace EP, naprave četiri spota, snime album i učestvuju na brojnim demo festivalima u Srbiji.

O novom spotu Revolt X imaju dosta toga da kažu.

“Pali idoli, nezadovoljan narod, loša politika, sve one stvari koje nam se provlače godinama unazad, koje gledamo sa ubeđenjem da je sve to samo trenutna situacija, a realnost nam pokazuje sasvim drugačiju sliku. Probuditi se iz dubokog sna u kome se trenutno nalazimo nije lako, potrebni su ljudi koji veruju u bolje sutra i koji umeju da dignu masu na noge. Revolt X upravo pokušava svojom angažovanom muzikom i tekstovima da vrati život i nadu u bolje sutra, da digne ljude da izbore svoja prava, da pokrenu revoluciju. Mi danas čvrsto stiskamo pesnice!”, poručuje ovaj nesvakidašnji bend.

Videćemo hoće li biti uspešni u svojim namerama, a do tada gledamo odličan spot za pesmu “Crvena”.

FOTO: Official Facebook

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, M@n! magazin, BalkanRock i druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Jarboe nastupa u Beogradu 4. marta

Sledeća priča

PLEJER IZBOR: 60 najboljih albuma u 2014. godini

Najnovije iz rubrike U fokusu