Prophets of Rage objavili da prestaju sa radom

Prophets of Rage/FOTO: Promo

Sastav Prophets of Rage će, nakon vesti o ponovnom okupljanju Rage Against The Machinea, po svemu sudeći prestati sa radom.

Oproštajne poruke koje se tiču ovog sastava objavili su na društvenim mrežama B-Real i Chuck-D, ljudi koji su, zajedno sa bivšim članovima RATM-a i uz DJ Lorda – činili Prophets of Rage.

B-Real je na Instagramu zahvalio fanovima koji su podržavali bend od samog početka.

 

“Bila je čast svirati sa ovim ljudima i deliti muziku sa fanovima svih godina. Bilo je to sjajno vreme i stvorene su sjajne uspomene u kratkom periodu. Najblaže rečeno, sviranje sa Chuckom i Tomom je bilo neverovatno. Bilo je zabavno dok je trajalo i nadam se da će ostati snažan utisak nakon svega, kao i da će ta muzika biti inspiracija svima kojima je to potrebno. To je, usostalom, i svrha našeg zajedničkog rada. Ostanite informisani, angažovani i vodite dobre borbe”, napisao je Chuck-D na Instagramu.

Jučerašnja vest da se Rage Against The Machine ponovo okupljaju izazvala je pravi potres u muzičkom svetu. Oni su najavili nekoliko koncertnih datuma, a gde će i kada svirati, možete pogledati ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.