Projekat Death DTA 5. aprila u Beogradu

DEATH DTA bendProjekat Death DTA posetiće Srbiju i nastupiti u beogradskom Domu omladine 5. aprila 2016. godine.

Nakon više godina razmišljanja i planiranja, stvoren je DEATH DTA. Bend sačinjen od najbližih prijatelja i saradnika Chuck Schuldinera, lidera nikada prežaljenog progressive death metal sastava Death.

“Ekipa vrhunskih muzičara rešena da fanovima ponudi žive izvedbe besmrtnih hitova legendarnog benda i da ujedno na taj način oda počast preminulom prijatelju i kolegi”, kažu organizatori MH Concerts & Serbian Hellbangers.

Pred publikom u Beogradu nastupiće Steve di Giorgio (Death, Testament, Sadus), Gene Hoglan (Death, Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) kao i Max Phelps (Cynic).

DEATH DTA - Dom omladine, Beograd - 05. april, 2016 copy

Čast da upotpune i na pravi način otvore ovaj koncert dobili su fantastični technical progressive death metalci Obscura iz Nemačke koji će promovisati njihov novi album “Akroasis” koji se u prodaji očekuje 5. februara naredne godine, a izdavač je Relapse records.

Ulaznice će biti u prodaji od 20. novembra. U akcijskom periodu do 20. decembra, karte će koštati 2.000 dinara. Nakon toga, od 21. decembra koštaće 2.600 dinara, dok će se na dan koncerta ulaznice prodavati po ceni od 3.000 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.