Poznati prvi učesnici Festivala srpskog podzemlja

putrid bloodFestival underground kulture pod nazivom Festival srpskog podzemlja biće održan 21. februara (sa početkom od 18h) u Domu omladine Beograda u organizaciji promoterske kuće MH Concerts.

Tokom festivala koji će trajati deset sati publika će moći da na dve bine odgleda nastupe 14 bendova, izložbu underground umetnosti, strip izlog, a tu će biti i distro, kao i nagrade i iznenađenja, najavljuje organizator.

Prvi poznati učesnici su bendovi Alitor (Progressive Thrash metal, Inđija), Potres (Punk, Beograd), Violent Chapter (Hardcore, Beograd), Putrid Blood (Thrash metal, Šid), a učešće su potvrdili i koncertni fotograf Marko Ristić (Obrenovac) i izdavačka kuća Makondo specijalizovana za strip izdavaštvo.

UPDATE: Učešće na festivalu potvrdili su bendovi Fullsize (Hardcore, Beograd), Soulcage (Hardcore, Gornji Milanovac), Downstroy (Groove/Metalcore, Kikinda) i Enjoy Sarma (Thrash Metal/Groove Metal, Kovin). Pored njih, potvrđeno je i učešće Csaba Nemetha (Grafički dizajner i ilustrator, Novi Sad)

One thought on “Poznati prvi učesnici Festivala srpskog podzemlja”

  1. Pingback: Objavljena satnica za Festival srpskog podzemlja |
  2. Trackback: Objavljena satnica za Festival srpskog podzemlja |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.