fbpx

PornHub dobio dve nove himne (AUDIO)

2 minuta čitanja

pornhubNajpopularniji sajt sa video-sadržajima za odrasle dobio je svoje prve zvanične himne.

Proteklog vikenda odabrane su dve pesme koje su pobedile na konkursu za izbor himne Pornhuba.

Pod etiketom “Pornhub Records”, iza koje stoji pomenuti sajt, objavljene su dve himne koje je odabrao stručni žiri sačinjen od muzičara Ti Pejna i producenta Skota Storča. Od hiljada pristiglih prijava oni su odabrali pesme autora Jordan Royale i Mihannah Zhang, koji su nagrađeni sa po 5.000 dolara namenjenih snimanju spotova za buduće himne.

Royale je na konkursu trijumfovao sa rep pesmom “Pornhub Anthem”, dok je Mihannah Zhang napisala nagrađenu pesmu “You Make Me Feel Like” s rokerskim zvukom.

“Primili smo hiljade prijava iz celog sveta, od opakih rokera do preko nabijenih repera do odličnih didžejeva, i svih onih između”, kazao je za magazin “Rolling Stone” jedan od čelnih ljudi sajta Kori Prajs.

Prema njegovim rečima želeli su autore i pesme koje će na najbolje način predstaviti njihov brend.

“Džordan i Mihana su uradili upravo to. Uzeli su ono što čini naš brend i utkali ga u svoj rad, baš ono što mi tražimo za našu himnu”, dodao je Prajs.

Pobeda na ovom konkursu ne donosi muzičarima ugovor sa izdavačem, ali Pornhub garantuje da će spotovi snimljeni obezbeđenim novcem na internetu biti pregledani više od 500.000 puta.

Izdavačka kuća “Pornhub Records” počela je sa radom prošlog septembra, a prvi promotivni singl za tu etiketu, pesmu “Take It to the Hub” snimio je reper Coolio.

IZVOR: Rolling Stone

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, M@n! magazin, BalkanRock i druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Trojica muzičara ponovo odsvirali kompletan Metallicin album St. Anger (VIDEO)

Sledeća priča

Japanski bend Mono u aprilu nastupa u Beogradu

Najnovije iz rubrike U fokusu