Nemački heavy metal sastav Attic gostuje u Beogradu i Novom Sadu

ATTIC - bandMladi nemački heavy metal sastav Attic nastupiće, uz podršku, u Beogradu i Novom Sadu 24. i 25. maja.

Domaću podršku činiće doom metal bend The Father of Serpents, kao i heavy metal grupa ThundersteelATTIC + gost u Beogradu i Novom sadu - web

Beogradski koncert biće održan u Domu omladine, dok će Novi Sad ove bendove ugostiti u klubu The Quarter.

Ulaznice će u prodaji biti od 1. maja i koštaće 600 dinara (na dan koncerta 800), a prodavaće se u Felixu (Beograd) i Mungosu (Novi Sad).

BACKGROUND: 

Attic su relativno mlad heavy metal bend iz Nemačke. Od kada su se pojavili na sceni 2010. godine odmah su pridobili veliki broj fanova posebno među sledbenicima King Diamonda, pošto svoj zvuk temelje baš na liku i delu kultnog muzičara. Nakon izlaska njihovog prvog EP izdanja bend ubrzo potpisuje za čuvenu VAN Records etiketu i stvari se razvijaju vrtoglavom brzinom. Bend izdaje album The Invocation koji je do sada više puta rasprodat u raznim tiražima i postaje nezaobilazna stavka svih metal klubova kao i festivala.

The Father of Serpents su novo ima na domaćoj sceni i verovatno jedini aktivan doom metal bend kod nas. Novo ime na sceni, ali sačinjeno od starih dokazanih majstora Metal zvuka kod nas: Awaiting Fear, The Hell, Tamerlan, Rain Delay.

Thundersteel će se na oba koncerta predstaviti svojim tradicionalnim heavy metal zvukom, a povod za to pored njihove fenomenale žive svirke biće i promocija debi albuma The Exorcism koji će se uskoro pojaviti u prodaji na limitiranom CD izdanju.

One thought on “Nemački heavy metal sastav Attic gostuje u Beogradu i Novom Sadu”

  1. Pingback: Počela prodaja ulaznica za koncert sastava Attic |
  2. Trackback: Počela prodaja ulaznica za koncert sastava Attic |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.